d'Heeren van Hofland

Over ons

d'Heeren van Hofland is opgericht door Remco Geerling als echte klassieke heren- of barbier salon.

"Ik heb zo'n 15 jaar ervaring in het kappersvak, zowel in het heren- als damesvak, en heb in verschillende salons als bedrijfsleider en bedrijfsleermeester gewerkt, en veel aan wedstrijdwerk gedaan (en gewonnen) in het kappersvak. Na een uitstapje van een paar jaar naar de IT-branche ben ik op 1 april 2014 d'Heeren van Hofland gestart als buitenkansje om weer terug te keren in mijn oude vak, maar dan specifiek gericht op het herenvak."

Lees meer

'Back to my roots' in een nieuwe stijl: Het oude ambacht van barbier weer terug in Mijdrecht. Geen gedoe met kleuren, damestrends of vrouwengesprekken. Mannen echt goed knippen, zoals het hoort.

"Ik stoor me al jaren aan hoe mannen geknipt worden bij de meeste grote kappersketens. De truttigheid en middelmatigheid. In bijna iedere gemengde kapsalon word je opgeleid tot 'Hairstylist'; dameskapper dus. De mannen doen ze er gewoon 'even bij'. En dat zie je dan ook: het zijn vaak gewoon vrouwenkapsels maar dan in het kort; Eenheidsworst.

Bij d'Heeren van Hofland wordt een man geknipt en geschoren zoals dat vroeger ook ging, zoals het hoort. Of het nou een perfect opgeknipte coupe is, een rock ’n roll kuif, scheiding of de baard trimmen, een echte barbier en herenkapper voert dit perfect en zonder tijdsdruk uit. Met oprechte passie voor het herenvak. In een sfeertje waarbij mannen zich happy voelen. Koffie, biertje of borrel erbij en een goed muziekje op de achtergrond: gewoon mannen onder mekaar, een soort heerensociëteit waar je ook perfect geknipt wordt. Liever tien minuten langer wachten en zeker weten dat je goed geknipt wordt, dan binnen 10 minuten de tondeuze er overheen gefietst...."

Onze Barbiers

photo of Remco

Remco Geerling

Photo of Brian

Brian

Photo of Suzanna

Suzanna

Interesse? Maak een afspraak!